MC Totaal Service is de specialist in het renoveren en installeren van exclusief ontworpen badkamers en/ of toiletruimten, dit óók voor de kleinere beurs.

Met alle ruimte voor uw persoonlijke smaak en ideeën geven wij invulling aan de vele mogelijkheden die er op dit gebied zijn, mèt begeleiding en advies op maat. Wij maken een ontwerp geheel naar uw wensen.

Wij zijn de specialisten op het gebied van ontmantelen van oude badkamers, het leggen van nieuwe leidingen en het maken van bijbehorende aansluitingen. Ook het opbouwen van scheidingswanden, uitvlakken van bestaande wanden en vloeren, plafondwerk en tegelzetten verzorgen wij voor u. 
Daarnaast kunnen wij ook de montage van sanitair en meubels, de installatie van verlichting, verwarmingssystemen en mechanische ventilatie uitvoeren. Het is wederom niet alleen het monteren wat wij doen. De meubels kunnen geheel op maat worden gemaakt en ook zorgen wij er voor dat er een goed verlichtingsplan ontworpen en geïnstalleerd zal worden, wat erg belangrijk is in badkamer en/of toiletruimten.


MC Totaal Service voorziet dus in het gehele traject van uw wensen op weg naar een nieuwe badkamer en/ of toiletruimte.