Centrale verwarming (CV)
Voor een prettige leefomgeving is de juiste temperatuur belangrijk, dit is per persoon en huishouden verschillend. Er zijn verschillende manieren om uw huis te verwarmen, radiatoren, convectoren, en vloerverwarming zijn hier voorbeelden van. Als installateur zijn wij gespecialiseerd hierin.

Het installeren van leidingen of het aanpassen ervan, het plaatsen van radiatoren en uiteraard het plaatsen van de Cv-ketels en Warmte pompen. De kwaliteit staat hier voorop en omdat niet elk huishouden hetzelfde is geven wij u advies over welk toestel het beste bij uw woning en levensstijl past. Als dealer van onder andere Vaillant, Remeha, Atag en Itho Daalderop hebben wij bij reparaties en/ of storingen de juiste kennis en de meeste onderdelen in huis. Tevens kunnen wij ook jaarlijks uw Cv-ketel onderhouden.

Gas
Gasleidingen kunnen zowel van koper, staal of kunststof zijn. Een gasinstallatie aanleggen is erg nauwkeurig werk. Er gaan veel berekeningen aan vooraf, vandaar dat het belangrijk is dat het door een vakkundig monteur word geïnstalleerd. Hier bij MC Totaal service kunt u daar vanuit gaan.

Water
Water valt onder de eerste levenbehoeftes, daarom is het van groot belang dat waterleidingen met zorg worden aangelegd. Het op elkaar afstellen van de waterdruk en de diameter van de waterleiding is dan ook erg belangrijk. Dit vereist een nauwkeurige berekening.  

Leidingen en riolering
Voor het  herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektra
Voor het aanleggen van elektra staan kwaliteit en  veiligheid bovenaan. Goede installaties zijn van buitenaf niet te zien, pas op het moment dat u er problemen mee krijgt. Pas dan blijkt hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit, daarom adviseren wij u om aanpassingen en uitbreidingen door onze installateur te laten doen. dit is de Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de normen van de NEN 1010.

Bij al onze werkzaamheden werken wij volgens de geldende NEN normen.