Van keuken,tuinhuis, kastenwanden, garagedeuren tot kleine verbouwingen in en rondom uw huis. MC Totaal Service kan hierin veel voor u beteken, voor een offerte op maat neem contact met ons op.

Keukens
Als u een keuken koopt bij een keuken leverancier krijgt u vaak een leidingschema welke u zelf dient te verzorgen.
Wij kunnen voor u de  juiste voorbereiding treffen voor de plaatsing van uw keuken. Dit is een belangrijk onderdeel en zal mede bepalen of u met plezier in uw nieuwe keuken zult werken.De volgende werkzaamheden kunnen wij onder andere voor u verzorgen :

wilt u alles door één bedrijf laten verzorgen dan kunnen wij ook de keuken installeren met alle daarbij behorende werkzaamheden. voordeel hiervan is dat u maar met één partij te maken heeft.

Timmerwerk
Op het gebied van timmerwerken kunnen wij u heel veel aanbieden. U moet hier denken aan het plaatsen van hout en laminaatvloeren, kokers, verlaagd plafond, aanpassen van bestaand houtwerk, dakramen, keralit gevelbekleding, vervangen boeidelen, maar ook tuinhuizen en veranda's. Het is niet alleen het plaatsen wat wij doen, wij leveren ook. Alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, wat natuurlijk tijd en geld bespaart.

Stucwerk
MC Totaal service voert een grote variatie van stucwerkzaamheden uit. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan het glad pleisterwerk, dit is een bewerking van uw muren met gips. Dit om ruw metselwerk of oude stuclagen glad te krijgen. Ook kunt u bij ons kiezen voor sierpleister, dit is een andere bewerking voor uw muren. Deze bewerking zorg voor een egale korrelige structuur van uw wanden. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende diktes van de steentjes, dat bepaalt of uw wanden met fijne of grove sierpleister word behandelt.

Tegelwerk
Tegels zijn er in verschillende soorten, maten en kwaliteit. Vooral kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Daarom kunt u er ons aan houden dat wij, door middel van een professionele voorbereiding, de tegels vakkundig zullen plaatsen. U kunt hierbij denken aan vloeren en wanden