MC Totaal Service is sinds 2006 gevestigd in Lelystad, en sindsdien een vertrouwd bedrijf met grote ervaring in installatietechniek. 

De invoering van de nieuwe gasketelwet, preventie koolmonoxide vergiftiging, maakt dat monteurs en bedrijven aan bepaalde eisen moeten voldoen om  CV installaties aan te leggen en te onderhouden. MC Totaal Service voldoet aan deze eisen.

Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet. Met de huidige klimaat veranderingen is de noodzaak op duurzame energie toegenomen. Met dit voor ogen heeft MC Totaal Service zich de laatste jaren gespecialiseerd in verwarming/ koel en klimaat techniek. Het monteren en onderhouden van warmtepompen, airconditioning en CV ketels behoort tot onze werkzaamheden. Wat vaak word vergeten is dat het inregelen van deze systemen  een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is om een zo optimaal mogelijk rendement te behalen! Hierin heeft MC Totaal Service grote expertise in huis.

De bedrijfsnaam geeft aan wat wij bieden; Totale Service, van leveren, installeren, inregelen en onderhouden van Installaties op het gebied van verwarmen en koelen. Betreffende de werkzaamheden en de materialen kunt u er van op aan dat wij goede kwaliteit leveren. 

Tevens zijn wij te benaderen voor werkzaamheden op het gebied van elektra, water, sanitair en onderhoud in en om het huis.

Dus heeft u plannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan samen met u om de tafel om dit te realiseren!

 

Aangesloten bij branche vereniging Vlok